Onsdag går turen til Hamar

Storhamar YA er igjen motstander når A-laget jakter nye poeng på andre siden av Mjøsa.

Det endte med 7-2 i favør Gjøvik i lørdagens oppgjør mellom de samme lagene. Selv om det aldri ble veldig jevnt i målprotokollen var det en kamp med to lag som kjempet hardt, og Gjøvik må være på tå hev om det skal bli med poeng hjem fra Hamar onsdag. I tillegg til lørdagens oppgjør har lagene møttes to ganger før i sesongen. Gjøvik vant den gang hjemmekampen 7-3 og bortekampen 1-2, i det som var et veldig jevnt oppgjør. 

Etter noen litt tyngre kamper like før og like etter jul, har Gjøvik vist bedre takter de siste ukene, og har poeng i tre kamper på rad. Tap på straffeslag på Tønsberg ble fulgt opp med seier over samme lag i spilleforlengelse, før Storhamar YA altså ble slått lørdag. 

Selv om Storhamar YA ligger sist har de spesielt på hjemmebane laget problemer for flere lag, og Gjøvik må altså være klare når pucken slippes 19:00 onsdag kveld. 

Gjøvik innehar 4. plassen på tabellen med 38 poeng. Det er tre poeng mer enn Tønsberg på plassen bak, og sju poeng mindre enn Grüner på plassen foran. 

Kampen kan du se på OA-TV dersom du ikke tar turen til andre siden av Mjøsa.