Patrik Bäärnhielm har forlenget med Gjøvik Hockey

Gjøvik Hockey er enig med hovedtrener Patrik Bäärnhielm om en forlengelse av hans avtale.

Som man kunne lese i Oppland Arbeiderblad tirsdag kveld har Patrik Bäärnhielm forlenget sin avtale med Gjøvik Hockey i 2+1 år. I tillegg til å trene A-laget skal svensken fortsette sitt gode arbeid opp mot klubbens samarbeidspartnere, og får nå hovedansvaret for markedsarbeidet i Gjøvik Hockey. 

Etter halvannet år i jobben er både klubb og trener godt fornøyd, og ønsker å jobbe videre. Denne sesongens resultater på isen har vært et stort steg i riktig retning fra fjoråret, og når klubben i tillegg har økt sponsorinntektene med omtrent 40% har det også vært gjort en god jobb utenfor isen sammen med klubbens markedsgruppe. 

- Vi har blitt enige med Patrik om å forlenge avtalen med tre år. Det er veldig positivt for oss. Han vil også få hovedansvaret for sponsor- og markedsarbeidet i klubben, sa styreleder Esten Kjølvang til Oppland Arbeiderblad.

Også treneren selv er godt fornøyd med utviklingen, og ønsker å fortsette jobben med å bygge Gjøvik Hockey ytterligere. 

- Jeg synes det er kult å fortsette med det samme teamet og fullføre det arbeidet vi har startet på. Vi har bygd opp en klubb fra bunnen av. For meg er det mer spennende å fortsette dette arbeidet enn å se meg om etter en ny klubb, sa Bäärnhielm til Oppland Arbeiderblad. 

Gjøvik Hockey ser frem til å fortsette det gode samarbeidet med Patrik i årene som kommer.