Bamsekamp når Comet kommer på besøk

Lørdag klokka 16:00 venter en tøff kamp mot serielederen fra Halden kommer til Fjellhallen.

Onsdag kveld gikk det ikke som hverken ønsket eller planlagt på Hamar, da Storhamar YA til slutt vant 5-3. Det ville seg ikke helt for våre gutter, som både slet med å få spillet til å sitte, samt få pucken i mål når sjansene kom. At Storhamar YA til slutt vant var ikke ufortjent, og vi håper og tror det er et revansjelystent Gjøvik som tar i mot Comet Halden i Fjellhallen lørdag. 

Comet Halden leder som nevnt serien, og har utalte ambisjoner om å ligge nettopp der de gjør på tabellen. I toppen har de hard konkurranse av Grüner og Narvik, som jager bak. Begge har kamper til gode, og Haldenserne ønsker nok å få med seg full pott for å holde utfordrerne på avstand. Bortsett fra et tap mot Furuset har de sett stabile ut etter jul, og det er et godt lag som venter. 

Selv om det er et bra lag som kommer til Gjøvik, har Gjøvik tidligere i sesongen vist at de kan gi dem hard kamp. Forrige møte i Fjellhallen endte med 2-3 i favør Comet, som faktisk er det eneste laget Gjøvik ikke har poeng mot i årets 1. divisjon. Det håper selvsagt Gjøvik å gjøre noe med lørdag. Selv om det ikke gikk så bra på Hamar onsdag, har Gjøvik ved mange anledninger vist at de har potensiale til å både kjempe med og slå de fleste i ligaen. Vi håper gutta viser seg fra sin beste side lørdag og at publikum kommer for å støtte både laget på isen og en god sak. 

Kampstart er 16:00, og mer info om BAMSEKAMPEN finner du her. 

Vi gleder oss til en kamp som betyr litt ekstra! Klikk gjerne "skal" på vårt Facebook-arrangement, og invitèr noen som burde få med seg dette.