Er du klar til å kaste bamse?

Lørdag klokka 16:00 er det duket for BAMSEKAMP. Her er litt praktisk info.

Foto: Husk å pakke bamsen i plast om du har med hjemmefra.

Vi gleder oss stort til den første BAMSEKAMPEN på Gjøvik noen sinne, og håper publikum gjør det samme. I og med at det er første gang, tenkte vi det kunne være lurt å komme med litt praktisk informasjon. 

Bamsen
Som vi tidligere har skrevet anbefaler vi sterkt å kjøpe bamse av Hockey Mot Kreft i hallen før kamp. Dette først og fremst fordi overskuddet av bamsesalget går til Hockey Mot Kreft og barn på sykehus som trenger en bedre hverdag. Bamsene koster 100,- for små og 200,- for store. 

Om du ønsker å ha med bamse hjemmefra er du selvsagt velkommen til det, men da er det veldig viktig at disse er innpakket i plast (se bildet over). Dette grunnet smittefare på sykehus og at bamsene ikke skal sette seg fast i isen.

Når kampen er i gang
Kampen begynner 16:00, og i hockey kan mål komme fort. Vi anbefaler derfor å være på plass til kampstart. For det er nettopp ved Gjøvik sitt første mål at bamsene skal kastes på isen. Om bortelaget scorer først kaster vi ikke, men venter på at Gjøvik scorer:-)

Bamsene kan kastes fra over alt i hallen og ut på isen. Bamsene vil så samles inn og gis til Hockey Mot Kreft og barn på sykehus, så ikke kast bamser på isen du vil beholde selv. 

Vi gleder oss til en kamp som betyr litt ekstra! Klikk gjerne "skal" på vårt Facebook-arrangement, og invitèr noen som burde få med seg dette.