Bamsene det største lyspunktet

Etter at Gjøvik reduserte til 1-2 og bamsene regnet handlet det meste om bortelaget.

Gjøvik åpnet kampen bra, og var kanskje til og med et lite hakk vassere de første minuttene. Det hjalp imidlertid lite da sjansene ikke ble omsatt i mål, og Comet Halden i stedet satte 0-1 i undertall etter snaut 12 minutter. Noen minutter senere doblet de ledelsen i overtall, og gikk til pause på 0-2. 

Midtperioden så ikke ut til å åpne veldig bra for Gjøvik, som tidlig pådro seg en utvisning. Men som bortelaget klarte hjemmelaget å score i undertall, da Daniel Karlsen Stensrud reduserte til 1-2. Fra tribunen haglet bamsene, og troen kom også enda litt sterkere tilbake. 

Dessverre for Gjøvik var det gjestene som scoret det neste målet, kun ett par minutter etter reduseringen. Comet Halden økte så ledelsen til både 1-4 og 1-5 før den andre pausen, og veien tilbake var i ferd med å bli veldig lang for Gjøvik. 

Da Eirik Myhre Slåsletten reduserte til 2-5 etter kun 25 sekunder av 3. periode tente det et bitte lite håp, men en kun to minutter senere ble Klavs Planics sendt i dusjen av dommeren for en takling bakfra. Comet økte til 2-6, før marerittet virkelig skulle begynne for Gjøvik. 

Med fortsatt over fire minutter igjen av undertallet som følge av den nevnte utvisningen pådro Gjøvik seg nok en 5-minutter, og måtte spille godt og vel fire minutter tre mot fem. Det utnyttet gjestene til å score hele fem ganger på halvannet minutt, og gikk fra 2-6 til 2-11. Om kampen ikke allerede var punktert var den definitivt det nå. 

Flere mål ble det ikke, og bortelaget tok med seg alle poengene hjem til Halden og befestet sin posisjon øverst på tabellen. 

Onsdag venter returoppgjøret i Halden, før Gjøvik setter kursen mot Trondheim og Nidaros neste helg. 

Du finner statistikk fra kampen her, og tabell her.

Som nevnt var dette BAMSEKAMP, og vi takker alle som møtte opp å lagde en trivelig ramme rundt kampen for at dere kom!