Tøff bortekamp venter i Halden

Returoppgjør mot serieleder Comet Halden venter onsdag kveld.

Det ble til slutt hele 2-11 i lørdagens hjemmekamp. Selv om Comet hadde kampen i sitt spor på 2-5 tre minutter inn i 3. periode, var det de neste drøye tre minuttene som satte den definitive spikeren i kista, og som ble veldig brutale for Gjøvik. Seks ganger scoret bortelaget i overtall fem mot fire og etter hvert fem mot tre da Gjøvik pådro seg to fem minuttere.  

Comet Halden leder serien, men har Grüner og Narvik jagende bak og vil nok ikke være fornøyd om det ikke blir tre poeng mot Gjøvik. Gjøvik på sin side jakter både form og poeng, i kampen om en plassering på topp fire, med Tønsberg og Hasle-Løren nærmest på tabellen. 

I helgens møte var Gjøvik bra innledningsvis, men et uheldig mål i mot drøyt midtveis i 1. periode endret kampbildet litt. Utover kampen viste Comet Halden hvorfor de ligger helt på toppen, og en ting som er helt sikkert er at disiplinen til Gjøvik må være til stede om det skal bli poeng med hjem fra Halden denne kvelden. Gjøvik går uten tvil til en tøff bortekamp, men det er ingen poeng som er utdelt ved kampstart. 

Pucken slippes 19:00, og kampen kan du se på oa-TV.