Comet Halden sterkest også på hjemmebane

Det endte til slutt 6-1 i favør hjemmelaget som vant fortjent og befestet sinn posisjon på toppen av tabellen.

Den første perioden var jevnspilt i Halden ishall. Begge lag fikk prøve seg i overtall uten uttelling, og begge lag skapte noen ålreite sjanser uten at det veldig ofte ble farlig. Gjøvik som var på vei mot den første pausen på 0-0 etter en godt gjennomført 1. periode måtte dessverre se at hjemmelaget satte 1-0 snaut tre minutter før pause. Et resultat som stod seg til den første pausen. 

Midtperioden rakk ikke å bli mer enn ti sekunder før Gjøvik utlignet til 1-1 ved Even Langdalen, men dessverre tok Comet Halden tilbake ledelsen bare ett drøyt minutt senere. 

Utover perioden var det fortsatt jevnspilt, med en økende temperatur ute på isen. Det roet seg imidlertid før det ble stygt. Drøyt fem minutter før perioden var over gikk Comet Halden opp i 3-1 til store protester fra Charlie Fredriksson som mente målet ikke skulle vært godkjent, uten at han ble hørt. 

Comet fikk muligheten i overtall før den andre pausen, men Gjøvik red av og lagene gikk til pause på 3-1 i favør hjemmelaget. 

4-1 kom kun minuttet inn i 3. periode, og hjemmelaget hadde med det en komfortabel ledelse foran de siste 19 minuttene av kampen. Utover perioden var det fortsatt ganske jevnt spillemessig, men hjemmelaget var rett og slett ett hakk vassere, og gikk også opp til 5-1 i et overtall midtveis i perioden. 6-1 kom ett par minutter senere, og kampen var i realiteten avgjort. De siste minuttene skjedde det ikke all verden, og hjemmelaget vant med det 6-1. 

Du finner statistikk fra kampen her, og tabell her.