Bortehelg i Trondheim

Nidaros venter både lørdag og søndag, i det som erfaringsmessig blir tøffe oppgjør.

Trondheims beste hockeylag er det laget Gjøvik har møtt flest ganger de siste årene i tellende kamper. Spesielt etter at begge lag rykket opp har ofte Nidaros trukket det lengste strået, men det har vært noen tette oppgjør, og denne sesongen har historien vært litt annerledes enn tidligere for begge lag. Gjøvik leverte en knallsterk høstsesong og har innehatt en plass på øvre halvdel hele veien, mens Nidaros har tilbragt høsten litt i andre enden. Litt av årsaken til det må nok også sies å være at de stort sett har hatt kamper tilgode på resten.  

Nidaros innehar 7. plassen med sine 27 poeng, men har kamper tilgode på alle lagene foran seg på tabellen. Blant annet fem tilgode på Gjøvik. Med andre ord kan trønderne absolutt klatre på tabellen om de avslutter sesongen godt, og det har de garantert ambisjoner om. 

Sesongens to første møter ble spilt på Gjøvik i oktober, og lagene vant en kamp hver. Gjøvik vant 5-1 foran omtrent 1200 tilskuere på lørdagen, før Nidaros slo tilbake og vant 2-4 på søndagen. 

Gjøvik må være forberedt når pucken slippes i Leangen lørdag. Det pleier som regel å smelle bra, både mot mål og i duellene, når trønderne går ut på egen is. Om Gjøvik klarer å heve seg til nivået laget har inne, så er det muligheter for poeng i Trondheim, men som sagt er det bare å være forberedt på tøffe oppgjør. 

Kampen lørdag spilles klokka 15:00, mens kampen søndag går klokka 16:00. Begge kampene kan du følge på oa-TV.