Endelig hjemmekamp

Lørdag kommer Grüner på besøk, og Gjøvik kommune byr på gratis inngang. Vi håper å se deg på tribunen.

Grüner har levert en knallsterk sesong, og har litt overraskende for mange holdt følge i jakten på kvalifiseringsspill helt inn. Deres to siste kamper for sesongen er mot Gjøvik, og vinner de begge er de klare for kvalifisering til GET-ligaen 2019/20. De kjemper med Comet Halden, som har like mange poeng og like mange kamper igjen, men ligger bak Grüner på innbyrdes oppgjør. Med andre ord er det et lag med veldig mye å spille for som kommer til Gjøvik. 

Gjøvik kjemper også om tabellposisjoner, og selv om det ikke blir kvalifisering er det viktig å avslutte sesongen på en god måte. Nå har laget hatt kampfri siden de var i Trondheim siste helga i januar, foruten en treningskamp mot Lørenskog, og det blir spennende å se hvordan pausen har slått ut. 

Det blir definitivt tøft mot Grüner, og det har vært to tette oppgjør tidligere i sesongen. Kampen i Oslo endte med 6-5 til Grüner, mens oppgjøret på Gjøvik endte med 5-4 til Gjøvik. Grüner jakter som nevnt kvalifiseringsplass, og har nok ingen planer om å reise fra Gjøvik med mindre enn tre poeng, så er det opp til Gjøvik å stikke kjepper i hjulene for Oslo-laget. 

Dette er den første av fire kamper på åtte dager for Gjøvik, som møter Grüner igjen borte på onsdag, før Narvik kommer til Gjøvik 23. og 24. februar for sesongens to siste kamper. 

Kampstart lørdag er 16:00, og i forbindelse med at det er 25 år siden OL spanderer Gjøvik kommune inngangen på alle som kommer