Seier i sesongens siste kamp

Gjøvik slo seriemester Narvik hjemme i Fjellhallen, og satte med det et verdig punktum for sesongen.

Den første perioden i Fjellhallen var frisk, med to lag som så ut til å ville sette et verdig punktum på seriespillet. Gjøvik fikk det første målet da perioden var halvspilt ved Leonards Rimjans. Narvik utlignet et par minutter senere, og da ingen av lagene scoret flere ganger før pause stod det 1-1 etter de første 20 minuttene.

Midtperioden åpnet på best mulig vis for Gjøvik. Erik Rønning Sve ble nemlig spilt fri av Jan Robin Lereng og satte 2-1 med et velplassert skudd etter drøyt to minutter.

Utover perioden bølget spillet litt frem og tilbake, og lagene bytter på å ha initiativet i kampen og skape de største sjansene. Begge fikk også prøve seg i overtall uten at det ga uttelling.

I periodens siste minutt fikk imidlertid Narvik uttelling på en overgang, da de avsluttet et pent angrep til 2-2. Fem sekunder før pause kom også 2-3 etter effektivt spill av bortelaget, som dermed gikk i garderoben med en god følelse. 

Den tredje perioden var også jevnspilt, der begge lag hadde muligheter. Gjøvik var først ute med å utnytte en av sine, da Amund Nyland kjempet inn utligningen etter drøyt seks minutter. 

Narvik tok noe mer over etter målet, men Gjøvik var ikke ufarlige de heller. Med drøyt sju minutter igjen av kampen fikk Narvik straffe, men Gjøviks målvakt Andreas Johansen reddet forsøket.

Da Gjøvik fikk muligheten i overtall snaut fem minutter før perioden var over kriget Joacim Eriksson Rostad inn 4-3 på en retur. Et drøyt minutt senere utlignet bortelaget da en av deres spillere litt for enkelt gled gjennom Gjøvik-forsvaret og satte 4-4 mellom beina på Gjøviks målvakt Andreas Johansen.

Gjøvik svarte på direkten og Daniel Karlsen Stensrud satte 5-4 med snaut to minutter igjen å spille, til stor jubel fra publikum i Fjellhallen. Narvik klarte ikke å svare, og dermed avsluttet Gjøvik sesongen med å slå seriemesteren hjemme i Fjellhallen. 

Vi takker alle som har møtt opp på kampene gjennom sesongen for å støtte gutta, og alle som har gjort en innsats for å gjennomføre sesongen til A-laget. Nå er som sagt sesongen over, men vi gleder oss allerede til den neste. 

Du finner statistikk fra kampen her, og tabell her.