Hockeyskolen

I løpet av høsten har ca 70 barn vært innom, og vi fikk masse gode tilbakemeldinger fra foreldre og barn. 

Det blir grunnleggende opplæring i skøyteferdigheter, samt kølleteknikk. Fokus på mestring, lek og moro for alle i tilpassede grupper. Koordinasjon, balanse, fysisk styrke og utholdenhet vil alt trenes av å delta på hockeyskolen. 

Det er ikke noe problem om du har liten eller ingen erfaring, eller om du mangler utstyr. Vi låner ut nødvendig utstyr helt gratis. Man trenger ikke noe utstyr for å delta på hockeyskolen, men det kan være lurt å ha med seg hansker eller votter. Vi har skøyter og hjelm som kan lånes av de som har behov for det. 

Denne sesongen vil vi ha hockeyskole både på mandager og lørdager. Mandager vil det være klokka 18:00-18:50, mens det lørdager i utgangspunktet vil være 11:00-11:50 (med forbehold om noe endringer i tidspunkter så følg med på istider).

Prisen for hockeyskolen denne vinteren vil være 300 kroner per semester (ett før og ett etter jul) + 100 kr i medlemskontigent. Betaling kan gjøres ved oppmøte i hallen, og vi har mulighet til å ta mot betaling både kort og kontant. Det er helt gratis å prøve!

Har du spørsmål om hockeyskolen, kan du ta kontakt på e-post aa-eve@online.no.

Vi håper å se deg på hockeyskolen i vinter!