Syljuåsen AS bygger fremtiden i Gjøvik Hockey

Entrepenørfirmaet blir hovedsponsor for yngres avdeling.

Foto: Daglig leder i Syljåsen Anders Elje og daglig leder i Gjøvik Hockey etter at samarbeidsavtalen mellom Syljuåsen og Gjøvik Hockey er inngått. 

Syljuåsen AS er et lokalt eiet og drevet entrepenørfirma som har hovedsete på Gjøvik, og som er til stede på byggeplasser i hele Mjøsregionen. Selskapet har røtter tilbake til 1947, men Syljuåsen som man kjenner det i dag ble etablert i 2001. Siden den gang har det vært en spennende utvikling, hvor selskapet har gått fra 17 til over 150 ansatte. Selskapet har flere underavdelinger, og er en totalentrepenør som kan bygge både boliger, næringsbygg og offentlige bygg. Bedriften har egen serviceavdeling, maleravdeling, lageravdeling, stålavdeling og avdeling for brannsikring. 

Bedriften som er kjent for å bygge skal nå være med å bygge fremtiden i Gjøvik Hockey som hovedsponsor for yngres avdeling. 

- For oss er det viktig å støtte lokalt og vi fokuserer mye på barn og ungdom. Vi ønsker å gi litt tilbake i lokalsamfunnet, og sponsing av blant annet idrett for barn og ungdom er en fin måte å gjøre det på, sier driftsjef Karl Even Lande og prosjektleder Erik Bratlien. 

- Vi er stolt av å være med Gjøvik Hockey fordi klubben drives godt både sportslig og økonomisk. Det er noe vi ønsker å forbinde oss med, sier Lande og Bratlien som trekker frem hockeyskolen som koster lite og tilbyr gratis utstyr til utlån som et veldig godt lavtersektiltak med god oppslutning. 

Gjøvik Hockey er selvsagt glade for at Syljuåsen blir med på laget den kommende sesongen, og det vil bli synlig både på is, vant og ikke minst alle klubbens drakter. 

Ta en titt på videoen under og bli enda bedre kjent med Syljuåsen AS!