Even Langdalen første nysignering

20-åringen som fikk prøve seg på A-laget til Storhamar forrige sesong signerte lørdag kontrakt med Gjøvik for sesongen 2017-18.

Even er en spennende løper som fikk 16 kamper for A-laget til Storhamar forrige sesong, i tillegg til å bli beste poengplukker på U20 Elite-laget til samme klubb med 26 poeng på 25 kamper (6 mål og 20 målgivende). 

Spilleren har gått gradene i Storhamar, og fikk som nevnt muligheten på A-laget til Storhamar forrige sesong. I løpet av årene på U18 og U20 har han plukket jevnt og trutt med poeng, og det blir svært spennende å se Even i Gjøvik-drakta kommende sesong. 

– Jeg er godt fornøyd med at Even valgte å komme til Gjøvik. Han er en lagspiller som spiller med stort hjerte. Det er artig at unge spillere vil komme til oss for å utvikle seg videre, sa trener Patrik Bäärnhielm til Oppland Arbeiderblad etter at signaturen var i boks.

Unggutten ser på Gjøvik som en fin klubb å komme til og gleder seg til å komme i gang med oppkjøringen for fullt etter sommerferien. 

- Jeg gleder meg til å spille for Gjøvik. Det virker som en fin klubb, og jeg tror det er et godt valg for meg, sier han i en kommentar.