Romjuls-camp

Vi inviterer til to dager med mye moro og ekstra trening i romjulen.

Vi satser på samme opplegg som i høstferien, med to økter på is i tillegg til aktivitet også utenfor is. Hovedansvarlig for opplegget blir A-lagets trener Patrik Bäärnhielm. Tilbakemeldingene var gode, og vi satser på å fortsette i samme spor også i romjulen. 

Vi ser frem til å ta i mot masse barn og ungdom i juleferien, og åpner for alle som spiller hockey på yngres lag i Gjøvik Hockey (U8-U16), og både jenter og gutter er velkommen. Om du kommer fra en annen klubb er du også hjertelig velkommen.

Opplegget vil foregå onsdag 27. og torsdag 28. desember fra klokka 08:00 om morgenen til 15:00 på ettermiddagen. 

Prisen for deltakelse er 850 kr per barn. For denne prisen får man to isøkter per dag, samt aktivitet utenfor is, frokost og lunsj. Vi gir søskenmoderasjon så prisen for to barn blir 1400.

Spørsmål kan sendes på mail til hans@gjovikhockey.no, mens påmelding kan gjøres i skjemaet under. Vi setter påmeldingsfristen til søndag 3. desember klokka 23:59, og har forbehold om nok påmeldinger for å kunne gjennomføre campen. Betalingsinformasjon blir sendt ut etter påmeldingsfristen. 

Som tidligere trenger vi hjelp til å løse forskjellige oppgaver utenfor isen. For foreldre som stiller opp frivillig og hjelper til i løpet av de to dagene vil det gi moderasjon på 200 kr pr dag, samt at man får mat. Dersom du ønsker å hjelpe oss kan du sende en e-post til hans@gjovikhockey.no eller ta kontakt på 484 03 069.  

Her kan du melde deg på: