Det blir romjuls-camp

Det blir romjuls-camp, og vi utvider påmeldingsfristen til 17. desember.

Vi satser på samme opplegg som i høstferien, med to økter på is i tillegg til aktivitet også utenfor is. Hovedansvarlig for opplegget blir A-lagets trener Patrik Bäärnhielm og Lars Hammerseng med spillererfaring fra Get-ligaen, samt trenererfaring fra blant annet hockeyskolen på Lillehammer. 

Vi ser frem til å ta i mot masse barn og ungdom i juleferien, og åpner for alle som spiller hockey på yngres lag i Gjøvik Hockey (U8-U16), og både jenter og gutter er velkommen. Om du kommer fra en annen klubb er du også hjertelig velkommen.

Opplegget vil foregå onsdag 27. og torsdag 28. desember fra klokka 08:00 om morgenen til 15:00 på ettermiddagen. 

Prisen for deltakelse er 850 kr per barn. For denne prisen får man to isøkter per dag, samt aktivitet utenfor is, frokost og lunsj. Vi gir søskenmoderasjon så prisen for to barn blir 1400. Betalingsinformasjon sendes ut per e-post. 

Som tidligere trenger vi hjelp til å løse forskjellige oppgaver utenfor isen. For foreldre som stiller opp frivillig og hjelper til i løpet av de to dagene vil det gi moderasjon på 200 kr pr dag, samt at man får mat. Dersom du ønsker å hjelpe oss kan du sende en e-post til hans@gjovikhockey.no eller ta kontakt på 484 03 069.