Info fra hockeyskolen

Vi har sendt ut info til alle påmeldte på hockeyskolen per e-post. Dersom du ikke har mottatt denne finner du informasjonen her.

Betaling og utdeling av drakter

Vi har nå fått inn sesongens hockeyskoledrakter, og vil begynne å dele ut disse på hockeyskolen til de som har betalt for deltagelse. Drakten får man til odel og eie. Betaling for deltakelse på Syljuåsen Hockeyskole gjøres gjennom deltager.no hvor man kan betale med bankkort eller Vipps. Det koster 200 kr per semester, samt 100 kr i medlemskontingent (faktureres separat pr kalenderår). Å prøve er helt gratis, og vi tilbyr to gratis prøvetimer til alle. 

Annen relevant informasjon:

Istider:
Hockeyskolen har istid fra 18:00-18:50 hver mandag til og med 11. desember, som er siste dag før juleferien. Du kan for øvrig finne oversikt over Gjøvik Hockey sine istider her.

Oppmøte:
Vi oppfordrer til å møte opp i god tid. Med god tid mener vi senest 15 minutter før man begynner på is. Dette for at man skal rekke å få på seg skøyter og hjelm og være klar til aktiviteten på is begynner klokka 18:00. Man kan gjerne møte opp enda tidligere om man har anledning til det. 

Utstyr:
Alle som deltar på hockeyskolen får låne nødvendig utstyr for å delta. Nødvendig utstyr hos oss er skøyter, hjelm og kølle. Utstyr ut over dette må man enten gå til anskaffelse av selv, eller låne privat av venner og bekjente. Vi minner også om at det er lurt å ha med seg vanter. 

Om man ønsker å kjøpe utstyr selv er det selvsagt helt lov å bruke dette på hockeyskolen, men vi krever at barna har hockeyhjelm med gitter. Vi oppfordrer også på det sterkeste at de som bruker egne skøyter har hockeyskøyter med snøring og at disse er slipt. Vi kan bistå med sliping, men da må du møte opp minst en halvtime før. Spør oss gjerne dersom du lurer på noe rundt hockeyutstyr så svarer vi gjerne på spørsmål. 

Begynne å spille hockey?
Dersom man har det så morsomt på hockeyskolen at man vil trene litt mer og prøve seg på lag er man hjertelig velkommen til det. På våre yngste lag (U8 og U9) er det barn født fra 2009-2011. Vi har også U10-lag for de som er eldre. I tillegg har vi en egen jentegruppe som trener hver mandag før hockeyskolen. På alle disse lagene er nye spillere hjertelig velkommen til å prøve seg. Det begynner nye spillere titt og ofte, og det er ikke noe krav at man er utlært. Om man har vært med på hockeyskolen og lært seg litt skøytegåing er imidlertid en fordel. 

Om dere ønsker å begynne oppfordrer vi til å ta kontakt med lagleder Jonas Karlsson eller foreldrekontakt Hanne Næstad-Gjørvad. Det er også mulig å lese mer om det å begynne med ishockey på våre hjemmesider

Kontaktinfo:
Jonas Karlsson
E-post: maxlillen@hotmail.com
Mobil: 412 93 409

Hanne Næstad-Gjørvad
E-post: hng@eika.no
Mobil: 48109288

Dersom du har noen spørsmål vedrørende hockeyskolen er det bare å ta kontakt på hans@gjovikhockey.no.