Nidaros kommer på besøk

Til helgen åpner vi det nye året med dobbeltkamp mot Nidaros i Fjellhallen.

Etter to og ei halv ukes juleferie er det endelig duket for seriekamper igjen, og det blir spennende å se hva laget kan få til mot Nidaros. Trønderne som i fjor spilte kvalifisering om opprykk til Get-ligaen, men mistet muligheten for opprykk i siste kamp, har hatt det litt tyngre denne sesongen. Så langt har de fått med seg 21 poeng på sine 16 kamper, og ligger med det på 5. plass på tabellen.
 
Gjøvik ligger på 9. plass åtte poeng bak trønderne, med to kamper mer spilt. Tønsberg, Grüner og Furuset ligger mellom de to lagene, og for Gjøvik sin del er Furuset nærmest med sine 15 poeng. Oslo-laget har imidlertid to kamper mer spilt enn Gjøvik.
 
Før jul avsluttet Gjøvik med å tape i spilleforlengelse i Tønsberg. Etter å ha kommet tilbake i kampen flere ganger, ledet Gjøvik kun 12 sekunder før slutt, men Tønsberg utlignet i overtall og vant til slutt i spilleforlengelse. Til tross for tapet var kampen et steg i riktig retning, og det blir spennende å se om Gjøvik har utnyttet julen godt når Nidaros kommer på besøk denne helgen.
 
De to lagene møttes tidligere i sesongen, og den gang endte det med to seire til Nidaros. I den første kampen var trønderne klart best, mens Gjøvik var langt mer på høyden i den andre kampen. Om Gjøvik viser seg fra sin beste side er det absolutt muligheter for poeng mot Nidaros.
 
For øvrig er Simen Hoel Johannessen og Jan Robin Furuseth Lereng som før jul var utlånt til Lillehammer nå tilbake i Gjøvik-drakta og klare til helgen.
 
Kampstart lørdag er 16:00 og kampstart søndag er 12:00.