To tøffe oppgjør i venter i nord

Narvik, som innehar 2. plassen i 1. divisjon, venter borte lørdag og søndag for A-laget.

Det er med andre ord liten tvil om at det er et par tøffe oppgjør som venter i Nord-Norge denne helgen for våre gutter. Samtidig er det verdt å nevne at samme lag ble slått hjemme i Fjellhallen tidligere denne sesongen. 

Forrige helg endte med et surt tap lørdag og en svak kamp og et klart tap søndag mot Nidaros. Med andre ord en varierende helg. Denne helgen blir nok en gang tøff, med to harde oppgjør mot et Narvik som kjemper mot Ringerike og Comet Halden om de tre første plassene på tabellen. 

Narvik har ikke spilt seriekamper siden 9. og 10. desember da de slo tabellnabo Comet Halden to ganger, og har med andre ord hatt en god måned rundt jul til å trene godt. Samtidig blir det spennende å se om det merkes på kampformen denne helgen. Så langt er de ubeseriet hjemme denne sesongen, hvor de ofte spiller foran et entusiastisk publikum. 

Gjøvik står med sine 13 poeng på 9. plass to poeng bak Furuset på plassen foran som har to kamper mer spilt. Som nevnt var det to veldig forskjellige kamper forrige helg, der lørdagens oppgjør var en av sesongens beste spillemessig, mens søndagens oppgjør var helt i andre enden av skalaen. 

Gjøvik møtte Narvik hjemme i Fjellhallen i oktober, noe som endte med en 3-0 seier og ett 3-5 tap i en kamp hvor det stod 3-3 til det gjenstod et drøyt minutt. Det blir spennende å se hva laget kan få til denne helgen mot topplaget fra nord. 

Kampen lørdag går 16:00 og kampen søndag går 14:00.