Narvik for sterke både lørdag og søndag

Hjemmelaget stakk av med alle seks poengene i egen hall denne helga.

Lørdagens oppgjør var spillemessig ganske bra, men for svake avslutninger og noen dårlige minutter før den andre pausen ble sjebnesvangre, i en kamp som til slutt endte 4-1 til hjemmelaget. 

Narvik tok ledelsen etter snaut seks minutter, før de doblet ledelsen like før pause. Gjøvik var på høyden spillemessig store deler av kampen, og skapte også mange muligheter, men fikk ikke uttelling. Det gjorde imidlertid Narvik, som økte til 3-0 og 4-0 i løpet av halvannet minutt før den andre pausen. 

Even Langdalen reduserte for Gjøvik et par minutter før slutt, men det ble med kun det ene målet, og da vant til slutt Narvik 4-1. 

– Jeg synes vi spilte bra offensivt i lørdagens match og skapte bra med muligheter. Skal vi ha en sjanse mot de aller beste lagene i ligaen må vi være fullt konsentrert i hele kampen og være effektive. Der manglet det litt, sa trener Patrik Bäärnhielm til Oppland Arbeiderblad etter kampen. 

Søndagens oppgjør ble en stor nedtur for Gjøvik, som aldri kom skikkelig i gang. Narvik ledet 1-0 etter 1. periode, før de i midtperioden scoret hele fire ganger. Dermed var kampen mer eller mindre kjørt før siste periode, hvor Narvik scoret et par ganger til, og fastsatte sluttresultatet til 7-0. På mange måter litt den samme historien som forrige helg mot Nidaros, der prestasjonen var god lørdag, og svakere søndag. 

– Det var en nesten identisk historie som forrige helg. Vi gjør en bra match lørdag, men er ikke med i det hele tatt søndag. Vi har ikke råd til å ikke være helt på topp i matchene på dette nivået. Vi må gå mer på skøyter for å ta poeng, var trener Bäärnhielms kommentar til Oppland Arbeiderblad etter kampen.

Nå venter ei uke med trening, før en svært viktig kamp borte mot tabellnabo Furuset venter lødag 20. januar. Samme lag kommer til Gjøvik onsdag 24. januar. Oslo-laget ligger plassen foran Gjøvik, med to poeng mer og to kamper mer spilt. Totalt gjenstår det ti kamper av årets 1. divisjon for Gjøvik.