Viktig kamp i Oslo

Lørdag venter tabellnabo Furuset borte, i den første av to viktige kamper mot Oslo-laget.

Forrige helg ble det null poeng i Narvik, etter en god og en svak prestasjon mot et av ligaens topplag. Denne helgen kommer det ny mulighet for poeng, da Furuset venter i Furuset Forum lørdag klokka 16:00. Oslo-laget ligger på plassen foran, med to poeng mer og to kamper mer spilt. 

Furuset åpnet sesongen bra, og sikret seg fire seire de første ukene av sesongen. Siden laget vant på Gjøvik 21. oktober har det imidlertid ikke blitt flere seire, og det begynner dermed å bli en stund siden forrige trepoenger. Etter nyttår har laget spilt fem kamper, med Hasle-Løren, Comet Halden og Nidaros som motstandere. 

Gjøvik har også ventet en stund på tre poeng, da seieren over Grüner 29. november er den siste. Etter at vi gikk inn i 2018 har det blitt null poeng mot Nidaros og Narvik, etter to gode og to svake prestasjoner. 

Det er med andre ord to lag som er på jakt etter sin første seier på lenge, samtidig som poengene som deles ut her kan veldig avgjørende når det skal gjøres opp status i slutten av februar.

Da lagene møttes før jul endte det med en seier til hvert av lagene, da begge lag vant på bortebane. 

Kampstart i Oslo lørdag er 16:00, og kampen kan følges på stream for de som ikke tar turen. 

Vil du hjelpe oss med å forsterke spillerstallen?
Gir du over 1000 kr får du billetter til Norge-Russland i Fjellhallen 12. og 14. april som takk, i tillegg til at du kan bidra til å styrke Gjøvik Hockey på tampen av denne sesongen og inn mot neste. Du kan selvsagt gi mindre om du ønsker, og vi setter stor pris på alle bidrag! Følg denne linken for å støtte oss.