Furuset kommer til Gjøvik

Lørdag vant Gjøvik på straffeslag i Oslo. Det var en jevn kamp, og det ser vi ikke bort fra at det blir nok en jevn affære i Fjellhallen denne onsdagen.

Oslo-laget åpnet sesongen ganske bra, men har etter hvert fått det tyngre. Nå ligger de poenget foran Gjøvik med to kamper mer spilt før møtet i Fjellhallen. Forrige seier for Furuset kom imidlertid nettopp her på Gjøvik, så vi forventer en tøff kamp om poengene. 

Gjøvik klarte som nevnt å bikke lørdagens oppgjør i sin favør i Oslo, og satte med det press på Furuset på plassen foran. Med seier i Fjellhallen onsdag vil laget klatre forbi det samme laget før sesongens siste åtte kamper. Med andre ord står det mye på spill for begge lagene. 

Det var ingen stor hockeykamp i Furuset Forum på lørdag, men det var to lag som kjempet for poengene og det var i høyeste grad spenning i kampen. Furuset ledet tre ganger, men Gjøvik slo tilbake hver gang. Tre minutter før slutt utlignet Miroslav Pokorny til 2-2, før Furuset gikk opp til 3-2 kun minuttet før slutt. Gjøvik ga seg ikke, og 23 sekunder før sluttsignalet kom nok en utligning. I spilleforlengelsen ble det ikke mål, slik at kampen gikk til straffeslag. Der stengte Jonas Strand buret, og Alexander Naskov og Miroslav Pokorny scoret for Gjøvik som sikret seg ekstrapoenget. 

I kveld er det altså returoppgjør, og vi håper du tar med deg alle du kjenner i Fjellhallen klokka 19:00 for å støtte laget i sesongens viktigste hjemmekamp.