Tap mot Hasle-Løren

Tre mål i mot i 1. periode gjorde veien tilbake for lang for Gjøvik.

Det åpnet ganske bra for Gjøvik, som fikk frem noen halvsjanser tidlig, men Hasle-Løren var effektive og scoret 1-0 på sin første sjanse.
 
Ikke lenge etter fikk Cato Ødegård stå umarkert foran Hasle-Løren sitt mål, men avslutningen gikk rett på hjemmelagets keeper. Hasle-Løren hadde også noen sjanser kort tid etter 1-0, og etter hvert kom også 2-0. Gjøvik klarte ikke å telle opp, og hjemmelaget doblet ledelsen fra en totalt umarkert spiller etter snaut sju minutter.
  
De påfølgende minuttene skjedde det ikke all verden. Gjøvik hadde mest puck, men skapte ikke de store sjansene.
 
3-0 kom snaut fire minutter før pause, og hjemmelaget så ut til å stikke i fra. Gjøvik fikk prøvd seg i overtall like etter, men fikk ikke uttelling der. I stedet kom reduseringen kort tid før pause, da Erik Rønning Sve satte pucken i mål bak en utspilt keeper, slik at lagene gikk til pause på 3-1.
 
Midtperioden åpnet på verst tenkelig vis for Gjøvik, da Hasle-Løren enkelt fikk gå opp i 4-1 på en overgang tidlig. De kom to mot en, spilte pucken mellom seg og avsluttet bak en sjanseløs Gjøvik-keeper.
 
Gjøvik klarte å legge litt trykk på hjemmelaget etter omtrent fem minutter, men fikk ikke pucken i mål til tross for et par ålreite sjanser.
 
Utover perioden roet ting seg, og det var ikke det høyeste tempoet i kampen. Hjemmelaget virket komfortable med sin ledelse, mens Gjøvik slet med å skape de helt store sjansene. Det ble ikke flere mål før periodesignalet, og lagene gikk til pause på 4-1.
 
Tredjeperioden fortsatte litt som midtperioden de første minuttene. Gjøvik reduserte til 4-2 etter fire minutter, da Erik Rønning Sve scoret sitt andre mål for dagen.
 
Hjemmelaget våknet litt etter reduseringen, men 5-2 var allikevel noe enkelt sett med Gjøvik-øyne. Et skudd fra blå passerte alle, og endte til slutt opp i nettet bak Ørslien i Gjøvik-målet.
 
Hasle-Løren var det førende laget de påfølgende minuttene, men Tor Jørgen T. Fristad gikk fra alle og reduserte til 5-3 snaut ti minutter før slutt.
 
Gjøvik slet med å legge skikkelig trykk på Hasle-Løren etter reduseringen, og klokka gikk fort. Farligst var Gjøvik på overganger, mens hjemmelaget hadde god kontroll da de spilte organisert i egen sone.
 
De siste par minuttene forsøkte Gjøvik å ta ut målvakten, men en uheldig utvisning i offensiv sone ga i stedet hjemmelaget et overtall siste halvannet minuttet. Gjøvik klarte til tross for den utviste mannen å flytte opp spillet, og skape et par ålreite sjanser, men Hasle-Løren kontret til slutt inn 6-3 og punkterte kampen.
 
Onsdag kommer samme lag til Gjøvik klokka 19:00 for returoppgjør.