Ny kamp, nye muligheter

Etter tap i Oslo mot Hasle/Løren må vi finne nye krefter i Fjellhallen.

Skrevet av: Tor Even Duklæt

Det ble for tøft i Oslo mot Hasle/Løren på lørdag. Det ble til slutt 6-3, og nok et tap i rekka. Nå må vi reise kjerringa ettertrykkelig hjemme i Fjellhallen på onsdag klokka 19.

Er det noe jeg kan gjøre, spør du sikkert. Hvordan kan jeg hjelpe Gjøvik Hockey med å unngå kvalikspill? Vel, siden du spør - kom på kamp på onsdag. Klokka 19 droppes pucken, og nå begynner det virkelig å dra seg til i årets første divisjon.

Vi har spillere som er i stand til å bryne seg mot de beste, og vi spiller underholdende, offensiv hockey på sitt beste. Vi kan klare det her. Det er fem poeng opp til Furuset. Vi har to kamper mindre spilt. Et par kjappe seiere nå, og ting ser helt anderledes ut. I årets serie kan alle slå alle, selv om marginene enda ikke har vært på vår side. En ny keeper er også på plass, så vi har alt vi trenger. Nå er det opp til oss selv.

I våre resterende kamper skal vi møte Tønsberg, Ringerike og Grüner i tillegg til Hasle/Løren. Alle er lag vi kan slå på en god dag, og vi tenker å ha en virkelig god dag nå på onsdag klokka 19. Håper vi sees.

Vi ligger kanskje nede, men vi er langt fra slått ut.