Nytt tap, null poeng

1-0 etter fem minutter ble snudd til 2-6 ved full tid. Nå må vi se fremover.

Skrevet av: Tor Even Duklæt

Vi hadde trua. I seks og et halvt minutt styrte vi kampen mot Hasle/Løren. Pucken var stort sett på deres halvdel, vi kombinerte fint, presset bra og Lereng hadde gitt oss 1-0.

Så skjer det mye på fire minutter. Hasle/Lørens Csisar, Olivestam og Mørk putter ett mål hver, og kampen er snudd totalt på hodet. Hvordan kunne dette glippe så ettertrykkelig?

- Det er ikke lett å sette fingeren på det, sier Hans Svellet, daglig leder i Gjøvik Hockey.

- Hasle-Løren er et godt lag med spillere med erfaring fra høyt nivå, og når de slipper til og får spille sitt eget spill trives de veldig godt. De første minuttene kjørte vi kampen, og gjorde det vanskelig for dem. Men når utlikninga kom snudde kampbildet helt, og mål preger kamper. Nå er det Tønsberg neste. Vi må jakte godfølelsen, så kommer poengene.

Heldigvis for Gjøvik tapte Furuset mot Tønsberg, så avstanden opp til Furuset er fremdeles fem poeng. Furuset har igjen to kamper mot tabelltoer Narvik og to kamper mot serieleder Ringerike, så vi må bare håpe ligaens beste lag gjør det de kan for å hjelpe oss, samtidig som vi selvsagt må gjøre en jobb selv.

Vi har seks kamper igjen. De kan gi oss 18 poeng på det meste, men det er vel kanskje optimistisk. Klarer vi mer enn 5? Taper Furuset sine kamper? Vi vil få svar på mange spørsmål i løpet av den kommende måneden. 28.februar er det avgjort hvem som ender hvor. Vi kan fortsatt klare dette påegenhånd, uten hjelp fra andre. Og holde oss i 1.divisjon også neste sesong.

Kom i Fjellhallen og juble sammen med oss neste kamp!