Fortjent seier over Tønsberg

Laget jobbet hardt lørdag, og fikk betalt for arbeidet med tre viktige poeng.

Gjøvik åpnet kampen bra, og spilte seg til noen ålreite sjanser. Gjestene fra Tønsberg hadde også sine muligheter i den 1. perioden, men det var Gjøvik som skulle ta ledelsen. Erik Rønning Sve avsluttet et fint angrep halvannet minutt før den første pausen, og sendte Gjøvik til hvilen i ledelsen.

Midtperioden åpnet på verst tenkelig vis for Gjøvik, som slapp inn 1-1 tidlig. Den dårlige starten skulle imidlertid ikke vedvare for Gjøvik. Selv om det ikke ble mål i et overtall etter kun et par minutter, kom 2-1 før fem minutter var spilt av midtperioden. Alexander Naskov stod for målet. Samme mann la på til 3-1 midtveis i perioden, og til tross for noen store sjanser ble det ikke flere mål før den andre pausen. 

I siste periode var Jan Robin Furuseth Lereng nære 4-1 tidlig, men fikk ikke mål. Mål fikk i stedet Eirik Engelien som kriget inn 4-1 etter tre minutter. Et par minutter senere fikk også Jan Robin Furuseth Lereng uttelling, da han satte 5-1 etter et flott angrep. 

Gjøvik kontrollerte kampen etter dette, og Tønsberg slet med å få til all verden. Gjøvik kunne fort scoret ett eller to til, men det viktigste denne kvelden var de tre poengene som ble igjen i Fjellhallen. De var fullt fortjente, etter at laget la ned en veldig god innsats. 

Onsdag møtes lagene igjen i Tønsberg.