Utvidet påmeldingsfrist vinter-camp uke 9

I vinterferien blir det mulig å trene hockeyferdigheter i Fjellhallen.

 

Som i tidligere skoleferier satser vi på camp for å trene hockeyferdigheter i vinterferien. Det blir samme opplegg som tidligere med to økter på is og to utenfor is hver dag. Hovedansvarlig for opplegget blir A-lagets trener Patrik Bäärnhielm. 

Vi ser frem til å ta i mot masse barn og ungdom i vinterferien, og åpner for alle som spiller hockey på yngres lag i Gjøvik Hockey (U8-U16), og både jenter og gutter er velkommen. Om du kommer fra en annen klubb er du også hjertelig velkommen.

Opplegget vil foregå mandag-torsdag i uke 9 fra klokka 08:00 om morgenen til 15:00 på ettermiddagen. 

Prisen for deltakelse er 1500 kr per barn. For denne prisen får man 3-4 treningsøkter per dag, samt frokost og lunsj. Vi gir søskenmoderasjon så prisen for to barn blir 2400 kr.

Spørsmål kan sendes på mail til hans@gjovikhockey.no, mens påmelding og betaling gjøres via denne linken. Påmeldingsfrist er torsdag 22. februar klokka 23:59. Påmelding er gyldig når betaling er registrert.

For foreldre som stiller opp frivillig og hjelper til i løpet av uka vil det også gi moderasjon på 200 kr pr dag. Dersom du ønsker å hjelpe oss kan du sende en e-post til hans@gjovikhockey.no eller ta kontakt på 484 03 069 for å avklare oppgaver.