Endelig seier igjen!

Innsats, gøts og trua på mål!

Tekst: Tor Even Duklæt

OK, hva skal man si? Det smakte VELDIG godt med tre poeng! Gjøvik scoret 5 mål, og fellesnevneren ved de vil jeg si var innsatsvilje. Det var kamp om hver en puck, og særlig 3-1 scoringen likte jeg veldig godt.

Tønsberg tror de har kontroll, men Erik Rønning Sve presser bra og kjemper til seg pucken bak mål. Tønsberg gjør feil, og Gjøvik har fylt opp med spillere foran kassa. Alexander Naskov setter den i mål. Vakkert! Arbeidsvilje, trua og innsats blir det ofte mål av! Nå må vi holde på følelsen. Tre nye poeng i neste kamp mot Tønsberg vil være fantastisk å ta med seg inn i sluttsporten av serien. Vi kan enda klare oss på egenhånd, uten å være avhengige av hjelp fra andre lag.

Neste kamp møter vi Tønsberg nok en gang, onsdag klokka 19:00 i Tønsberg Ishall. Da kan man fort tenke at det blir lett match, et lag vi slo 5-1 kan da umulig by på noen utfordring. Men hvis vi stiller uten innsats, gøts og trua på mål kan vi like gjerne bli hjemme. På dette nivået er viljen til å ta i så det gjør vondt det som skiller mellom seier og tap. OK, innsats er ikke en seiersgaranti. Men uten innsats blir det garantert ingen seier.