U10 fikk møte landslagsheltene

Det ble en trening U10-spillerne til Gjøvik Hockey sent vil glemme i Fjellhallen tirsdag kveld.

Landslaget gjennomførte tirsdag kveld sin første trening i Fjellhallen som forberedelser til helgens møter med Russland i Fjellhallen. Disse kampene er en del av oppkjøringen til VM i Danmark om en snau måned, og lagene møtes både lørdag og søndag.

Like etter at landslaget var ferdig skulle Gjøvik Hockey sitt U10-lag trene, og heldige som guttene var fikk de åpne sin egen trening sammen med landslaget. Landslagsspillerne og trenerne ble igjen på isen, og stilte opp på lagbilde, samt tok seg tid til å trene litt sammen med U10-guttene. Dette satte selvsagt de unge håpefulle stor pris på.  

- Gutta var helt i 100. De stod klare en halvtime før de skulle utpå for å være sikre på å få møte heltene sine, sier en av U10-lagets trenere Tommy Stenersen. 

- Det var moro å se at flere av landslagsgutta gladelig tok seg tid med gutta våre på is, og så ut til å kose seg de også. 

Dette var sesongens siste istrening for Gjøvik Hockey sitt U10-lag, og vi kan med sikkerhet slå fast at det var en istrening hverken spillere eller foreldre vil glemme med det første. 

- Dette var stor stas for både unger og foreldre, avsluttet Stenersen. 

Det var stor stas å få bilde sammen med landslagets spillere. Her blant annet brødrene Olimb med lang fartstid både på landslaget og i gode ligaer ute i Europa. 

Landslagets spillere tok seg god tid med de unge Gjøvik-spillerne ute på isen.