Minneord om Ivar Severinsen

Ved Ivar Severinsens bortgang har Gjøvik Hockey mistet en stor ressurs gjennom mange år.

Det var med stor sorg klubben mottok budskapet om at æresmedlem Ivar Severinsen gikk bort onsdag 6. juni, 46 år gammel, etter å ha tapt kampen mot kreften. Det er en stor ressurs for klubben gjennom mange år som nå er gått bort. Så sent som under landskampene mellom Norge og Russland i april bidro han i sekretariatet, til tross for at han på det tidspunktet kjempet mot kreften. 

Ivar begynte sin frivilligkarriere i Fjellhallen på 90-tallet, og har vært med siden. Dette til tross for at han aldri har hatt egne barn i klubben eller aldri selv har vært utøver. Få, om noen, har flere kamper i Fjellhallen.

Da Ivar kom inn var det først som iskjører, men etter hvert ble interessen for kampavvikling større. Dette førte til at han ble en sentral mann i sekretariatet, hvor han i tillegg til å bidra med å gjennomføre kamper også lærte opp og kurset andre på klokke og annet teknisk utstyr. 

Klubbens egne kamper, turneringer og landskamper er bare noen av aktivitetene Ivar har bidratt til å gjennomføre i Fjellhallen. I tillegg til iskjøring og sekretariat har Ivar også bidratt på flere andre områder. Med andre ord er det en allsidig og stor ressurs som nå er borte. 

Ivar hadde stor kunnskap om det han drev med, og stilte alltid godt forberedt. Han løste oppgavene med stor nøyaktighet og godt humør, og vi kommer til å savne en av klubbens mest trofaste bidragsytere. 

Da Gjøvik Hockey feiret sitt 25-årsjubileum i 2015 ble Ivar svært fortjent utnevnt til æresmedlem i klubben. 

Våre tanker går til Ivar sine nærmeste, samtidig som vi ønsker å uttrykke dyp takknemlighet for den innsatsen han har lagt ned over mange år for klubben. 

Gjøvik Hockey lyser fred over Ivars minne.