Første istrening lørdag 4. august

Endelig er isen klar, og lørdag går hele klubben på is. A-laget trener 12:30, og dette blir dermed første mulighet til å se årets lag i aksjon.

Den første istreningen er alltid litt spesiell. For spillerne er det mye nytt utstyr og litt uvant, mens det for de utenfor isen er første mulighet til å se kommende sesongs mannskap i aksjon. Første istrening sesongen 2018/19 er altså lørdag førstkommende klokka 12:30 i Fjellhallen, og alle som vil er hjertelig velkommen til å se på. 

- Det blir moro å starte opp, og det er godt å starte til riktig tid. I fjor var resten av lagene på is 2-3 uker før oss, mens nå er vi på is samtidig som resten av hockey-Norge, sier trener Patrik Bäärnhielm. 

- Å komme på is nå gir oss litt mer arbeidsro, og bedre mulighet til å spille sammen laget frem mot seriestart, fortsetter han. 

I og med at det er første trening, er det også første mulighet til å se kommende sesongs lag i aksjon. Ekstra spennende er det alltid å se de nye spillerne, og med tanke på at vi har flere spennende tilvekster kan det være verdt en tur inn i Fjellhallen. 

- Det er alltid kult å se de nye spillerne i aksjon, samtidig som det blir spennende å se om noen av Gjøvik-gutta og de andre som er igjen fra i fjor har tatt noen steg etter sommertreningen, avslutter treneren som håper noen tar turen for å se på. 

Hvilke spillere som skal spille for Gjøvik kommende sesong kan du se her.