Eidsiva høst-camp 2018

Bruk høstferien på å bli en bedre hockeyspiller i Fjellhallen. Absolutt siste frist for påmelding er søndag 23. september!

I høstferien blir det igjen mulig å trene ferdigheter i Fjellhallen. Denne gangen har vi også hentet inn en trener utenfra for å gi noen nye impulser. Lars Hammerseng, en av de mest merriterte hockeyspillerne fra Gjøvik, har mange sesonger i GET-ligaen med Lillehammer og Sparta. Etter endt karriere har han blant annet hatt ansvar for hockeyskolen på Lillehammer, og drevet mye som trener for barn og unge. I tillegg vil Patrik Bäärnhielm som vanlig være trener. 

Det deles inn i to grupper etter alder, og vi håper å se både gutter og jenter også denne gangen. 

Hver dag får spillerne to isøkter, samt et opplegg utenfor isen. Det blir frokost og varm lunsj i hallen, samt frukt gjennom dagen for å fylle på med energi. Alle deltagere får også utdelt en unik t-skjorte.  

Dagen starter 08:00 med frokost og er ferdig 15:00. 

Prisen for å delta er 1500 kr, og det gis søskenrabatt, slik at prisen for to blir 2400 kr. Ordinær påmeldingsfrist er 20. september, og pris for påmelding etter denne datoen er 1800 kr pr deltager. Pris for to søsken blir da 3000 kr. Betalingsinformasjon sendes ut per e-post i slutten fortløpende ved påmelding. Absolutt siste frist for påmelding er søndag 23. september! 

Som tidligere trenger vi hjelp fra frivllige for å gjennomføre campen, og det gis da 200 kr rabatt pr dag man hjelper til. Det er førstemann til mølla for å hjelpe til. 

Spørsmål angående campen kan rettes til daglig leder Hans Svellet på e-post hans@gjovikhockey.no

Påmelding gjøres i dette skjemaet: