top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Årsmøte utsettes på ubestemt tid

Styret i Gjøvik Hockey har bestemt at årsmøtet utsettes på ubestemt tid som følge av den pågående situasjonen med Corona-viruset.

I utgangspunktet har idrettslag frist på seg til å gjennomføre årsmøtet innen 31. mars, men Idrettsforbundet har nå forlenget den fristen. Som de skriver på sine hjemmesider:


"Som følge av utviklingen av situasjonen knyttet til koronaviruset, har NIFs generalsekretær besluttet at alle idrettslag gis dispensasjon fra fristen om å avholde årsmøte innen 31. mars. Ny frist er 15. juni."


Idrettsforbundet skriver følgende om hvilke muligheter idrettslagene har:

"Styret må derfor vurdere om det skal utsette årsmøtet inntil videre, utsette og sette en ny dato, avlyse årsmøtet eller innkalle til et digitalt årsmøte.


I den usikre situasjonen som er nå, er anbefalingen å ikke sette en ny dato for årsmøtet. Da risikerer man å måtte utsette årsmøtet igjen, dersom situasjonen ikke har endret seg."


Styret i Gjøvik Hockey har valgt å følge anbefalingen om å utsette på ubestemt tid, og se an situasjonen. Ny innkalling vil komme når ny dato er satt. Som informert tidligere har all aktivitet i Gjøvik Hockey opphørt inntil videre, og sesongen 2019/20 er over.


Dersom du har spørsmål kan henvendelser rettes til daglig leder Ketil Heidenberg på ketil@gjovikhockey.no eller til styret på post@gjovikhockey.no.


Gjøvik Hockey oppfordrer sine medlemmer til å følge råd som gis fra offentlige instanser og bidra til den nasjonale dugnaden.


Ta vare på deg selv og dine medmennesker!

74 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page