top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Albin Emanuelsson klar for Gjøvik Hockey

Oppdatert: 2. apr.

Vi forsterker spillerstallen med den svenske løperen Albin Emanuelsson.

Foto: Sofie Alexandra Kitterød


Albin er 20 år gammel og kommer fra Ulricehamns IF i Division 2. Moderklubben er Lions HC i Strömstad, som også er der hovedtrener Anton Säll Karlsson, noe som gjør at han kjenner god til Albin og hva vi får.


Han har gått hockeygymnasium både i Malung og Vita Hästen, og har spilt J18 og J20 for begge klubbene. I tillegg har han fått prøve seg ett par kamper i HockeyAllsvenskan for sistnevnte klubb. Denne sesongen har han tilbragt hos Ulricehamns IF, hvor han har notert seg for 15 poeng på 26 kamper. I tillegg har han to kamper for moderklubben Lions HC.


-Albin er en person som sprer glede rundt seg og han er en person som kommer til å gå lett inn i gruppa vår. Personligheten hans gjør at vi kjenner at han kommer til å passe bra inn hos oss, sier Anton.


-Som hockeyspiller er han styrke spilleforståelsen. Med hjelp av nettopp den har han en tendens til å dukke opp på rett sted til rett tid, noe som kan føre til noen mål. I tillegg bidra han også med sin fysiske tilstedeværelse.


-Med denne signeringen så øker vi bredden i vårt allerede konkurransedyktige lag, avslutter hovedtreneren.


Spilleren selv har fått et godt inntrykk av Gjøvik og gleder seg til å prøve seg i den blå drakta.


-Har hørt mye godt om Gjøvik Hockey og når dette tilbudet kom så føltes det som en bra mulighet og utvikling i min karriere, sier Albin.


-For resten av sesongen så forventer jeg å utvikle meg så mye som mulig innenfor seniorhockeyen, og ser dette som en veldig bra periode hvor jeg også kan lære av de som er eldre. Og så klart skal vi kjempe om topp 4 i grunnserien, avslutter han med et smil.


Albin kommer til Gjøvik i dag tirsdag 23. januar, og det jobbes med å få han spilleklar til kampen mot Hasle-Løren onsdag 24. januar.


Du finner statistikk her.

コメント


bottom of page