top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png

Anton Foss Halvorsen klar for Gjøvik

Anton Foss Halvorsen er klar for Gjøvik Hockey sesongen 2024/25.Anton er opprinnelig fra Kongsvinger, men har de siste årene gått på toppidrettsgymnaset på Lillehammer og spilt på juniorlagene der. Han har også fire kamper med A-laget til L.I.K. Noen kjenner han kanskje igjen, da han har spilt syv kamper i Gjøvik-drakta de siste to sesongene på utlån fra Lillehammer.


-Jeg valgte å signere for Gjøvik fordi det er en klubb med store ambisjoner. De har et bra og godt treningsmiljø med flere unge og seriøse spillere, noe som jeg tror passer meg bra. Jeg forventer seriøsitet og god oppfølging, slik at jeg kan utvikle meg som spiller, samtidig at vi som et lag skal kunne kjempe om opprykk. Jeg kommer til å bidra med fart og en som gir 100% på alle deler av banen, i tillegg gir alt for å vinne kamper, sier Anton selv.


Hovedtrener Anton Säll Karlsson ser også frem til å få navnebroren til Gjøvik.

 

-Jeg har bra oversikt over Anton, da jeg hadde han en sesong på juniorlaget og jeg fulgte han også tett opp under tiden han var med oss på A-laget til L.I.K en periode. Han spilte også to kamper for oss i Gjøvik-drakta forrige sesong.


-Anton er en to-veis center som håndterer spillet både med og uten puck veldig bra. Han er også en spiller med bra fart og teknikk tross sin størrelse. Vi kjenner at vi har en plan på hvordan Anton skal videreutvikle seg hos oss.


-Han er også en person som bidrar med humor og positiv energi, noe som kommer til å passe bra inn hos oss, avslutter hovedtreneren.


Comments


bottom of page