top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Billettinformasjon Gjøvik-Lørenskog

Oppdatert: 21. aug. 2020

Vi har nå fått anledning til å slippe inn inntil 200 tilskuere også på treningskamper. Dette er vi veldig glade for, og kommer til å selge billettene etter første kvinne/mann til mølla prinsippet.

Billettene til lørdagens kamp mot Lørenskog slippes fredag 21.08 klokka 11:00 (OBS nytt tidspunkt) hos Ticketmaster. Billettene koster 100 kr+billettavgift for alle. Her må man registrere seg, noe som gjør at vi har oversikt over hvem som har kjøpt billetter, om det skulle bli nødvendig med smittesporing i etterkant. Vær også forberedt på at du må registrere deg ved ankomst til hallen.


I Fjellhallen er det god plass til 200 tilskuere, og alle som er i hallen må holde en meters avstand til hverandre. Tilskuere må også holde seg unna alle områder som er beregnet på spillere både før, under og etter kamp. Vi kommer til å ha vakthold for å følge opp dette. Dersom du ikke er i form eller viser symptomer på sykdom, må du holde deg hjemme. Vi oppfordrer for øvrig alle til å følge rådene fra FHI for å begrense smitte.


Frikort og lignende Det vil ikke deles ut noen frikort. Alle som vil inn på kamp, som ikke har en arbeidsoppgave direkte knyttet til kampgjennomføringen, må ha billett for å komme inn. Dette omfatter også klubbens frivillige og spillere i breddeavdelingen.


Dørene åpner 14:30. Det blir enkelt kiosksalg.


Vi kommer tilbake med info angående kommende treningskamper, samt info om billetter og sesongkort til seriekampene.

Vi ser frem til å se dere i hallen igjen, og håper alle bidrar til at gjennomføringen blir god.

538 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page