top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Bli med å lage ny festaften

Vi gjentar suksessen fra fjoråret, og inviterer til gratis hockeykamp. I fjor kom det over 1200 tilskuere, noe vi håper blir enda flere i år.

Vi inviterer Gjøvik på hockeyfest søndag 3. november. Som nevnt kom det over 1200 tilskuere på gratiskampen i fjor, og vi går for enda flere i år. 1. divisjonskampen mot Lørenskog denne dagen ønsker vi å gi bort gratis til byens befolkning, og håper dere vil være med å spleise på det.


Denne dagen arrangerer vi en såkalt kronekamp, hvor bedrifter og privatpersoner kan støtte Gjøvik Hockey med alt fra 25 øre til x antall kroner per tilskuer som kommer på denne kampen. Skal det bli mye penger, så er det her vi trenger hjelp fra mange, og du kan selv velge hvor mye du ønsker å bidra med per tilskuer.


Laget kommer til å spille i et unikt draktsett denne dagen, og vi vil gi deg eller din bedrift mulighet til å sikre seg en kampbrukt, unik drakt. Du får logo på drakten, som selvsagt også blir din til odel og eie. Samtidig bidrar du til det vi håper blir en festaften. En drakt koster 4000 kr eks. mva.


Avslutningsvis trenger vi hjelp fra så mange som mulig for å fylle hallen. Det vil si å invitere folk til Facebook-arrangementet, snakke med venner og invitere med deg kollegene dine på kamp. Er det en kamp du skal se i Fjellhallen denne vinteren er det denne!


Overskuddet fra denne dagen går til drift av klubb og lag, og vi håper dette kan bli en suksess både på banen og tribunen.


Interessert? Ta kontakt på patrik@gjovikhockey.no


Flere bilder fra fjorårets kamp:


Comments


bottom of page