top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Christopher van Doorn klar for Gjøvik

Den spennende Hamar-gutten Christopher van Doorn har valgt å spille for Gjøvik kommende sesong.

Christopher van Doorn i aksjon for Storhamar i treningskamp mot Gjøvik forrige høst. Foto: Dan K. Reinli

- Dette er en spiller vi håper skal utvikle seg videre hos oss og ta steget opp i eliteserien, sier trener Patrik Bäärnhielm.


Christopher van Doorn er en spennende ung spiller som har Storhamar som moderklubb. Der fikk han forrige sesong prøve seg litt med A-laget samtidig som han leverte svært godt for U21-laget, med 40 poeng på 29 kamper. Christopher har også tre sesonger i svenske Skellefteå AIK bak seg, hvor han spilte J18 og J20 SuperElit, og det ble også U18-VM for det norske landslaget. Han kom tilbake til Norge og Hamar foran forrige sesong, og har nå altså valgt å komme til Gjøvik for å fortsette utviklingen.


- Først og fremst syntes jeg Gjøvik har vært veldig imøtekommende og jeg har fått en følelse av at de virkelig ønsker meg, sier spilleren selv.


- Jeg føler også at Gjøvik er et sted hvor jeg kan fortsette utviklingen min og jeg har fått en forståelse av at de satser, og jeg har lyst til å bli med på den reisen. En annen viktig faktor for meg var at jeg opplever at de legger til rette for at jeg kan kombinere hockeyen med jobb og utdanning, avslutter Christopher, eller "Roffern" som han kalles.


Vi er glade for at Christopher har valgt nettopp Gjøvik, og trener Patrik Bäärnhielm gleder seg til å få 20-åringen inn i spillerstallen.


- Christoffer er en ambisiøs spiller. Han var kaptein på Storhamar U21, og fikk med seg to GET-ligakamper for Storhamar. Før det spilte han tre år i Sverige for ett av de beste juniorprogrammene for Skellefteå AIK, og har med det en spennende bakgrunn.Kommentare


bottom of page