top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Comet Halden kommer på besøk i høstferien

Oppdatert: 1. okt. 2019

Lørdagens kamp mot Ringerike er historie, og nå gjelder det å rette fokuset fremover. Denne uka venter Comet Halden hjemme onsdag, før laget reiser til Trondheim og nok et møte med Nidaros lørdag. Det blir to tøffe kamper, men mulighetene for poeng er tilstede i begge kamper.


Comet Halden har ikke fått den seriestarten de nok hadde ønsket med en seier på de fire første kampene. Hasle-Løren ble slått i andre serierunde, mens det for øvrig har blitt ett tap mot samme lag, samt to tap mot nyopprykkede Lørenskog. På forhånd var Comet Halden tippet som et av topplagene, og det kan de fortsatt bli, men de har ikke levd helt opp til forventningene så langt. Med tanke på starten, forventer vi et revansjelystent lag på motsatt halvdel av banen onsdag.


Gjøvik hadde før lørdagen hatt en godkjent start på sesongen. At det ville bli tøft å ta poeng av Ringerike lørdag var forventet, men at det endte med det braktapet det gjorde lørdag var det nok få som hadde trodd. Før denne kampen hadde Gjøvik fått med seg fem poeng på fire kamper mot Nidaros, Tønsberg og nevnte Ringerike. Med tanke på lørdagens kamp i Fjellhallen forventer vi at det også blir et revansjelystent Gjøvik-lag onsdag kveld.


Det er med andre ord to tabellnaboer som er på jakt etter å slå tilbake som møtes onsdag kveld klokka 19:00 i Fjellhallen.

Comments


bottom of page