top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Comet Halden vant også onsdag

Gjøvik åpnet alle tre periodene med å slippe inn mål det første minuttet, og det ble en tung kveld i Halden.

Onsdagens oppgjør startet altså på verst tenkelig vis for Gjøvik, som allerede etter 47 sekunder måtte se en puck bli styrt i mål bak Gjøvik-målvakt Mathias Arnkværn.


Hjemmelaget fortsatte å være det beste laget utover perioden, og Gjøvik slet med å etablere eget spill offensivt. Comet Halden hadde flest sjanser, men få av dem var spesielt store. Gjøvik hevet seg litt mot slutten av perioden, og kom til noen ålreite muligheter, men hjemmelaget gikk til pause med en fortjent ledelse.


Midtperioden åpnet på samme vis, med en tidlig Comet-scoring etter kun 42 sekunder. Gjøvik ristet av seg baklengsmålet, og var langt mer konstruktive med puck enn tidligere i kampen. De helt enorme sjansene ble det ikke, men spillet var bedre.


Siste halvdel av midtperioden ble det imidlertid mer og mer Comet, som var svært nære 3-0, men lagene gikk til pause på 2-0.


3. periode fikk også den verst tenkelige åpningen for Gjøvik, som slapp inn 3-0 etter 49 sekunder. Dette var på ingen måte åpningen Gjøvik ønsket seg på perioden, og veien tilbake var lang. Gjøvik hevet seg noe utover perioden, men klarte aldri å komme seg på scoringstavla, og i stedet satte hjemmelaget 4-0 i overtall midtveis.


Flere mål ble det ikke, og hjemmelaget tok fortjent tre poeng. Neste mulighet for Gjøvik er førstkommende lørdag borte mot Furuset, før samme lag kommer til Gjøvik onsdag 20. oktober.


Statistikk fra kampen finner du her.

Comments


bottom of page