top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

De første brikkene på plass foran 2022/23

Oppdatert: 6. mai 2022

Jobben med å bygge laget foran kommende sesong er godt i gang, og vi presenter nå de åtte første som har signert. Det er både nysigneringer og resigneringer. I tillegg takker vi en spiller for innsatsen.


Signerte spillere pr 06.05.2022:

William Hallden

Den 22 år gamle svenske forwarden spilte forrige sesong for Furuset, hvor han leverte 37 poeng (18 mål og 19 assist) på 31 kamper for laget som endte nest sist i divisjonen.

- William hadde en bra sesong i Furuset og er en målfarlig forward med bra størrelse som vi gleder oss til å se i Gjøvik-drakta, sier sportssjef Patrik Bäärnhielm.


Lauri Nevala

Nok en 22 år gammel spiller som forrige sesong spilte for Furuset. Den finske centeren fikk også ett par kamper for Grüner i Fjordkraft-ligaen, hvor han til og med scoret ett mål. For Furuset ble det 38 poeng (16 mål og 22 assist) på 28 kamper.

- En center som spilte mye sammen med Hallden i Furuset forrige sesong. Han er ambisiøs og vil ta seg videre i hockeykarrieren. Tross sin unge alder har han spilt en del kamper på nest høyeste nivå i Finland, samt noen kamper i Fjordkraftligaen for Grüner i fjor, sier sportssjefen.


Mathias Eklund

29 år gamle Eklund kom til Gjøvik litt ut i forrige sesong, og fikk 11 kamper i Gjøvik-drakta. Det ble syv poeng (2+5) på disse kampene, for spilleren som før dette hadde spilt store deler av sin karriere i Falu IF, før han var innom BK Ockra i to sesonger.

- Mathias kom inn etter jul og gjorde en bra innsats med det samme. En smart og kreativ spiller, sier Bäärnhielm.


Kristoffer Rogstadmoen

En ung forward på 20 år som de siste årene har gått på NTG på Lillehammer, og spilt for U18 og U20 der. Forrige sesong fikk han også en kamp for Narvik i 1. divisjon, men fra høsten blir han altså å finne i Gjøvik-drakta.

- En ung spiller som har gått NTG Lillehammer. En skikkelig lagspiller som jobber hardt, sier sportssjef Bäärnhielm.


Adrian Fazzi-Fjeldstad

18-åringen fra Gjøvik har de siste drøye to sesongene spilt for Storhamars U18- og U20-lag i forbindelse med skolegang på Wang. Han har nå valgt å komme tilbake til moderklubben Gjøvik, og ta fatt på seniorkarrieren. Adrian var også med A-laget til Gjøvik høsten 2019, før han meldte overgang til Storhamar.

- Kult med en Gjøvik-gutt som kommer tilbake etter tre år på Wang Toppidrett på Hamar. Det blir spennende å se utviklingen hans til høsten, sier Patrik.


Magnus Vetle Henriksen

20 år gammel back fra Oslo som spilte for Hasle-Lørens U21-lag, samt A-lag i perioden 2018-2021, før han forrige sesong spilte for vårt U21-lag. Nå tar han steget opp i A-laget, hvor han får muligheten til å spille seniorhockey.

- Kom til Gjøvik for å studere forrige sesong, og ble med på A-lagstreninger på slutten av sesongen. Han er en ung back som kan utvikle seg, sier Bäärnhielm.


Marcus Flåm

18 år gammel back som har gått NTG og spilt for Lillehammer sine U18- og U20-lag de siste sesongene. Forrige sesong gjorde han 15 poeng på 32 kamper fra sin backposisjon, og til høsten tar også Marcus steget til seniorhockeyen.

- Marcus har gått tre år på NTG Lillehammer, der han har spilt med U20-laget samtlige år, og er nå klar for en ny utfordring med å prøve seg på seniornivå, sier sportssjefen.


Henry Nymoen

Backen som kom til Gjøvik foran forrige sesong er også klar for 2022-23 sesongen. Bidro svært positivt både på og utenfor banen i fjor, og vi er spent på om Henry kan ta ytterligere steg kommende sesong.

- En treningsvillig spiller som tok store steg forrige sesong, og en viktig spiller å beholde i og rundt laget, sier Patrik.


Avgang:

Joacim Eriksson Rostad

Trønderen som har vært Gjøvik-spiller siden 2018-19 sesongen, og står med 120 kamper for klubben skal flytte hjem og har signert for Nidaros. Vi takker Joacim for innsatsen gjennom fire sesonger, og ønsker lykke til i Nidaros.

Comments


bottom of page