top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Deilig seier over Lørenskog

Gutta viste fra start at de ønsket å ta nok en skalp hjemme i Fjellhallen, og dro til slutt i land seieren over serielederen.

Gjøvik hadde en positiv start, kom til et par skudd tidlig, og viste at de hadde planer om å utrette noe denne kvelden. Da var det ikke helt etter planen at Lørenskog fikk en enkel scoring etter drøyt seks minutter.


Utover perioden var det forholdsvis jevnt, med to lag som ikke skapte de helt store sjansene. Begge lag var også innom utvisningsboksen, men spill fire mot fire førte ikke til mål noen av veiene.


Mot slutten av perioden klarte Gjøvik å heve seg noe, og drøyt tre minutter før pause leverte Gjøvik en god overgang som Eirik Myhre Slåsletten avsluttet i mål. Den samme rekka sendte Gjøvik opp i føringen to minutter senere, da Simen Hoel Johannessen snappet pucken og satte den kontant i mål. Disse to målene sendte Gjøvik til pause med en god følelse foran midtperioden.


Lørenskog fikk den beste åpningen på 2. periode, da de utlignet til 2-2 etter tre minutter. De fikk også muligheten i overtall med spill fire mot tre og fem mot fire, men godt og oppofrende undertallsspill av Gjøvik sørget for at det ikke ble mål. Lørenskog fortsatte å presse og Gjøvik måtte ta enda en utvisning. Gjestene klarte ikke å utnytte dette overtallet heller, og Gjøvik var i grunn farligere offensivt enn Lørenskog i løpet av de to minuttene.


Bortelaget var det førende laget de siste minuttene av 2. periode, og Gjøvik og Wille Mattilla hadde sitt å stri med for å holde unna. Man kan trygt si det var mot spillets gang da Jan Robin Furuseth Lereng sendte hjemmelaget opp i føringen fire minutter før pause.


Da ett pleksiglass løsnet omtrent samtidig som målet tok lagene tidlig pause, for så å fullføre de siste fire minuttene av 2. periode etter reparasjon og kjøring av is. Ingen av lagene klarte å få mål i løpet av de gjenstående minuttene før sidebyttet, og dermed stod det 3-2 etter 2. periode.


3. periode åpnet friskt, og spillet bølget frem og tilbake. Etter drøyt fire minutter fikk Lørenskog igjen prøve overtallet sitt. Heller ikke denne gangen fikk de uttelling, og i stedet la Jan Robin Furuseth Lereng på til 4-2 noen sekunder etter at Gjøvik var fulltallig. Lørenskog svarte minuttet senere og hadde ingen planer om å la Gjøvik stikke i fra. Lørenskog utlignet også til 4-4 med ni minutter igjen å spille, og lagene var like langt.

Både ordfører, kaptein og trener var fornøyd onsdag.

Da Lørenskog virket å ha koblet et lite grep, svarte imidlertid Gjøvik ved kaptein Simen Hoel Johannessen, som sendte Gjøvik opp i 5-4 drøyt sju minutter før 3. periode var over. Gjestene jaget igjen utligning, men Gjøvik kjempet hardt og stod i mot. 16 sekunder før 3. periode var ferdig kom også 6-4. Even Langdalen punkterte kampen til stor jubel fra de omlag 500 tilskuerne.


Gjøvik sikret seg dermed den etterlengtede seieren mot Lørenskog, som var det eneste laget i årets 1. divisjon Gjøvik ikke hadde slått. Lørdag førstkommende kommer en ny mulighet mot samme lag, da returkampen venter i Lørenskog ishall.


Simen Hoel Johannessen ble kåret til Gjøviks beste spiller.


167 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page