top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

- Det er mye å bygge videre på!


Det sier Patrik Bäärnhielm etter at A-laget er godt i gang med oppkjøringen.


I løpet av ei drøy uke gjorde de unna fem treningskamper mot tøff motstand, noe som var et bevisst valg av Gjøviks trenerteam.


- Vi har ønsket å spille treningskamper mot bra motstand, og det har vi absolutt fått. Jeg tror kanskje ikke det er så mange ganger Gjøvik har spilt mot to eliteserielag på tre dager?


Gjøvik kan se tilbake på kamper mot Nidaros (x2), Lørenskog, Lillehammer og Ringerike. Det har blitt en seier på straffeslag, men viktigere enn resultatene har treningen og utviklingen utover perioden vært.

- Meningen med de tøffe kampene er at vi skal få se spillerne våre i vanskelige situasjoner som kommer til å dukke opp mot de beste lagene i serien. Vi har spilt med alle spillerne våre, og de har fått omtrent like mye istid. Selv om vi skulle ønske litt mer offensivt spill mot lagene fra vår egen serie, så er vi fornøyd med progresjonen, og vi leverte godt spill mot Lillehammer og Ringerike, sier Bäärnhielm.


Samtidig er han opptatt av at det blir viktig å få til mer offensivt.


- Vi må jobbe med det offensive spillet, slik at vi får spille mer med pucken. Det har blitt unødvendig mye forsvarsspill i perioder.


Treneren er som sagt fornøyd med utviklingen utover oppkjøringen, og ser frem mot de kommende ukene. I tillegg til å jobbe med det som skjer på isen, er det også aktivitet utenfor isen.


- Det er mye å bygge videre på, og vi kommer til å jobbe med alle deler av spillet. I tillegg skal stallen forsterkes ytterligere. Det har tatt litt tid, da vi ikke har funnet de riktige spillerne så langt. Vi ønsker at de som kommer inn nå virkelig skal ta ledende roller i laget, avslutter svensken.


Neste treningskamp for Gjøvik er onsdag 8. september borte mot Hasle-Løren, før Comet Halden venter borte søndag 12. september. Siste planlagte treningskamp spilles hjemme mot Comet Halden onsdag 15. september klokka 19:00.

Comments


bottom of page