top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Det nærmer seg Gjøvik-kampen


Lørdag 28. november møter vi Haugesund hjemme i årets Gjøvik-kamp. Det er tredje året på rad vi gjennomfører, og da nærmer vi oss en tradisjon. Vi gledet oss til å invitere til en ny festaften denne høsten. De tidligere kampene har dratt godt over 1000 tilskuere på hockeykamp i Fjellhallen med Gjøvik som hjemmelag, og vi håpet på enda flere nå. Som alle vet, er ikke store folkeansamlinger det helt store denne høsten, og vi kan derfor ikke fylle hallen, men vi håper å få med oss dere alle på en annerledes fest.Slik kan du bidra:


Kronekamp: Selv om vi ikke kan fylle over 1000 seter denne dagen, vil vi kjøre kronekamp, men vi tar da utgangspunkt i at vi kan slippe inn 200 tilskuere. Bedrifter og privatpersoner kan støtte Gjøvik Hockey med alt fra 1 kr til x antall kroner per tilskuer som kommer på denne kampen. Skal det bli mye penger, så er det her vi trenger hjelp fra mange, og du kan selv velge hvor mye du ønsker å bidra med per tilskuer. I en spesiell høst, håper vi mange vil bli med på denne dugnaden!


Alle privatpersoner som bidrar med 1 kr pr tilskuer (200 kr eller mer) er med i trekningen av en kampbrukt drakt. Privatpersoner som bidrar kan gjøre dette ved å Vippse til 128432 og merke med Gjøvik-kampen 2020 og telefonnummer. Husk å skrive telefonnummer.


Det blir ingen draktauksjon i år, da vi rett og slett er utsolgt for drakter, så eneste måte å kunne sikre seg en drakt på er å bidra til kronekampen.


Kampbrukt drakt (UTSOLGT):

Bedrifter og privatpersoner har mulighet til å sikre seg en kampbrukt, unik drakt. Du får logo bak på drakten, som selvsagt også blir din til odel og eie. Samtidig bidrar du til å støtte Gjøvik Hockey i en veldig spesiell sesong. En drakt koster 3000 kr eks. mva.


Årets drakt er inspirert av tiåret klubben ble stiftet, og bærer et 90-tallspreg.Se vedlagte brosjyre (nederst) for mer info. Du kan også ta kontakt på patrik@gjovikhockey.no for spørsmål eller om du har ønske om å bidra.


Det vil for øvrig bli solgt billetter til denne kampen som andre kamper denne sesongen. Disse finner du på Ticketmaster.

174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page