top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Eemeli Skantz klar for Gjøvik Hockey

Den finske senteren som gjorde 91 poeng på 100 kamper for Furuset i 1. divisjon, og etter en sesong i svensk divisjon 1 vender han nå tilbake til Norge.

Det er en smart og god hockeyspiller som betegnes som god til å sette opp medspillerne sine som nå er klar for Gjøvik. 71 av de 91 poengene han gjorde for Furuset var målgivende, så han er sterkere til å servere andre enn å score selv. I tillegg til oppholdet i Sverige og Furuset, har Eemeli spilt for flere klubber i Finland og en sesong i Litauen. Med sine 26 år er det en spiller med en del rutine som vi håper vil bidra positivt både på og utenfor isen som nå er klar for Gjøvik.


Vi tok en prat med vår nye spiller, som hadde fått et godt inntrykk av både klubb og by.


- Jeg har hørt mye bra om Gjøvik, og har fått et godt inntrykk av både hallen, klubben og stedet, sier spilleren om hvorfor han valgte Gjøvik.


- Har også hørt veldig mye bra om treneren, og diskusjonene vi har hatt har overbevist meg om at Gjøvik er det rette stedet for meg kommende sesong.


Vi spurte Eemeli om hva han vet om laget, ligaen og byen, og etter tre år i Furuset har han selvsagt fått med seg litt.


- Jeg føler jeg kjenner ligaen godt etter tre år. Har selvsagt spilt mot Gjøvik flere ganger, og kjenner et par av spillerne fra før, i tillegg til å ha spilt mot mange. For et par år siden besøkte jeg også byen, så litt om hva som venter vet jeg.


Til slutt ba vi han beskrive seg selv, og si litt om hvilke forventninger han har for den kommende sesongen.


- Jeg liker å være tilrettelegger, og prøver å sette opp sjanser for lagkameratene mine. De siste årene har jeg også jobbet med å forbedre toveis-spillet mitt, som er viktig for en senter.


- Som et lag håper jeg vi skal kjempe om topplasseringene, samtidig som vi spiller god og underholdende hockey.


Trener Patrik Bäärnhielm ser også frem til å få nok en finne inn i laget.


- Eemeli er en "spelskicklig" senter, som trives bedre med å spille frem sine medspillere enn å være en avslutter. Det er også positivt at han kjenner ligaen godt fra sine år i Furuset, sier treneren.


Du finner profilen til Eemeli Skantz på eliteprospects her: https://www.eliteprospects.com/player/85552/eemeli-skantz


Comments


bottom of page