top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Eirik Evensen hjem til Gjøvik Hockey

Etter flere år borte fra Gjøvik som spiller og trener, samt i forbindelse med utdannelse, kommer Eirik Evensen hjem til Gjøvik Hockey, hvor han vil innta rollen som assistenttrener for A-laget kommende sesong.

Etter å ha begynt på skøyte- og hockeyskolen, gikk Eirik via yngres avdeling og endte til slutt på A-laget. Han hadde også et opphold på Lillehammer, da det ikke var nok spillere i Eiriks årskull for å få lag på Gjøvik. Eirik må sies å være fullblods Gjøvik Hockey, med begge foreldre som æresmedlemmer, og to eldre brødre som også har spilt for klubben i en årrekke.


Etter noen sesonger på A-laget til Gjøvik, reiste Eirik til Tromsø. Der fortsatte han å spille hockey for deres seniorlag, samtidig som han tok utdannelse og var hockeytrener. Etter noen år i nord gikk turen til Oslo, hvor han ble en del av Ski Hockey, både som spiller og trener. Han var blant annet en del av Ski-laget som spilte kvalifisering på Gjøvik i vår.


Nå kommer altså Eirik hjem til Gjøvik, hvor han trer inn i rollen som assistenttrener for A-laget, og sammen med Anton Säll Karlsson.


- Etter noen utrolig fine år i Nord-Norge og Oslo som spiller og trener føles det veldig godt å vende hjemover. Når en sånn mulighet dukker opp er det umulig å si nei, sier Eirik selv.


- Det er en oppgave jeg føler meg veldig klar for og er utrolig heldig som får lov til å jobbe med Anton og årets spillergruppe. En virkelig stor ære å få vende tilbake til moderklubben og få dele sin kunnskap og visjon som man har opparbeidet seg i løpet av de siste årene.


- Jeg gleder meg utrolig mye til å sette igang arbeidet med Anton og ser virkelig frem til å lære av han. Vi deler veldig likt syn på hvilken type hockey vi vil spille og med denne spillergruppen vi har nå tror jeg vi kan få til en skikkelig god hockey, avslutter han.


Hans nye kollega, Anton Säll Karlsson ser også frem til å komme i gang.

- Har hatt et par veldig fine og bra samtaler med Eirik. Vi har samme syn på hva som er viktig verdigrunnlag for hvordan vi behandler mennesker for å skape et så godt miljø for framgang og utvikling som mulig, sier han.


- Vårt syn på på hockey og hvordan vi ønsker å spille den stemmer veldig bra overens, og er enige om at det er dette vi tror kommer til å utvikle og ta Gjøvik til neste nivå.


- Har fått et veldig bra inntrykk av Eirik, og får bare masse bra respons fra andre som har vært rundt Eirik, noe som forsterker min følelse. Jeg tror Eirik kommer til å være med og bidra til ar vi får en høypresterende hverdag.


- Jeg ser veldig frem til å få Eirik som kollega, og at han er fra Gjøvik gjør alt enda bedre, avslutter Anton.


Også sportssjef Patrik Bäärnhielm har troen på at Eirik er en god match som klubbens nye assistenttrener.

- Vi har fått et velig bra inntrykk av Eirik i våre samtaler, og man merker at det er en som liker å jobbe med mennesker, noe jeg tror passer Antons måte å arbeide veldig bra, sier han.


- Tror også Eirik kan få mye ut av å arbeide sammen med Anton, og om han ønsker å satse på treneryrket, så kommer han til å få en veldig god mentor i han.


- Det er ekstra moro å få en vaskeekte Gjøvik-gutt inn i teamet, avslutter Patrik.

263 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page