top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Furuset borte neste på programmet

A-laget er inne i en periode med litt jevnere spillerytme, og denne lørdagen venter returoppgjør mot Furuset.

Onsdag ble en gledelig kveld i Fjellhallen, hvor det endte med hele 10-2 til Gjøvik over Furuset. Gjøvik leverte flere fine mål, og for både spillere og trener Patrik Bäärnhielm var det nok godt å se at laget klarte å holde trykket oppe gjennom store deler av kampen, og ikke minst fullføre med stil. Til tross for storseier på onsdag, gjelder det å komme nullstilt og klar til kamp i Furuset Forum denne lørdagen.


Furuset ønsker garantert å vise seg fra en bedre side denne lørdagen, og det pleier ikke være enkelt å komme til Forum. Comet Halden måtte for eksempel reise tomhendt hjem fra Furuset forrige helg, etter å ha slått samme lag 5-1 hjemme tre dager før. Fruset står med en seier og tre overtidstap på sine 11 første kamper.


Gjøvik har nå spilt to gode kamper på rad. Foruten seieren over Furuset onsdag, så ble Hasle-Løren slått 0-4 borte for to uker siden. Denne lørdagen er laget på jakt etter en god prestasjon for tredje kamp på rad, og om de leverer det er det absolutt muligheter for nye poeng. Poeng som er nødvendig for å henge med i kampen om en av plassene blant de fire beste som får spille kvalifisering etter endt seriespill.


Kampstart i Oslo er 16:00, og kampen kan som vanlig følges på Hockey-TV.

Commentaires


bottom of page