top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Furuset borte på søndag

Det begynner å nærme seg jul, men A-laget har fortsatt igjen tre kamper før det er ferie. Den første av den spilles borte mot Furuset søndag.

Oslo-laget ligger på sisteplass, med 7 poeng på 21 kamper. Det har blitt to seire og ett overtidstap i løpet av det som har vært en tøff høst med tanke på poengfangst. Seirene har kommet mot Ringerike og Tønsberg. Laget også har vært involvert i flere jevne kamper som har bikket feil vei, så det gjelder å være forberedt på kamp om poengene.


Gjøvik har vært stabilt ustabile denne høsten. Det har svingt fra veldig bra til ikke så bra. Så sent som forrige helg ble det 5-0 seier over Nidaros lørdag, før trønderne vant 0-3 dagen etter. Mot Tønsberg uka før ble det også en seier og ett tap. 26 poeng på 20 kamper er fasiten for Gjøvik, som har ni seire inkludert spilleforlengelse og straffer og 11 tap inkludert spilleforlengelse og straffer.


Furuset og Gjøvik har møttes to ganger tidligere denne sesongen, og det endte med to Gjøvik-seire (1-3 og 6-2). På totalt 14 møter siden Gjøvik rykket opp igjen i 2016 har lagene vunnet sju ganger hver, inkludert overtid og straffer. Det har vært mange jevne kamper, og det vil ikke være overraskende om det skulle bli jevnt denne gangen også.


Kampen kan du se på oa.no.

Comments


bottom of page