top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Furuset kommer på besøk

Onsdag klokka 19:00 spiller Gjøvik sin første av tre kamper på fem dager. Denne kampen spilles hjemme i Fjellahallen, og det blir spennende å se om gutta kan følge opp de gode prestasjonene på egen is den siste tiden.

Furuset ligger sist på tabellen, med 12 poeng på 28 kamper. De har tre tap mot serieleder Lørenskog, samt tap mot Haugesund som fasit etter nyttår. Veien opp til 7. plass som også unngår kvalifiseringsspill er 12 poeng. Med andre ord er det et lag på poengjakt og som veldig gjerne vil bokføre første seier i 2020 som kommer til Gjøvik.


Gjøvik har vist knallsterk hjemmeform de siste kampene. Det har blitt seier i de tre siste hjemmekampene mot topplagene Comet Halden og Ringerike. På de ti siste hjemmekampene har Gjøvik åtte seire, og har med andre ord gjort det veldig vanskelig å komme til Gjøvik for de fleste. Grunnen til det har først og fremst vært en sterk lagmoral, og fortsetter gutta i det samme sportet er det muligheter for poeng også denne onsdagen.


I de tre foregående møtene denne sesongen har Gjøvik vunnet alle tre. Totalt siden Gjøvik rykket opp i 2016 har lagene møttes 15 ganger, det har endt med åtte Gjøvik-seire og sju Furuset-seire. Med andre ord er det jevnt innbyrdes.


Comments


bottom of page