top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Furuset kommer på besøk

Endelig er det klart for kamp igjen da Oslo-laget Furuset kommer til Fjellhallen onsdag kveld.

Etter halvannen uke kampfri er det onsdag endelig klart for kamp igjen. Furuset kommer på besøk til Fjellhallen for andre gang denne høsten, og selv om det ble en komfortabel 7-1 seier sist er det ingen grunn til å ta lett på kveldens kamp. Gjestene fra Oslo kommer nemlig fra seier over Comet Halden i helga, og er garantert interessert i å sikre seg sesongens andre seier i kveld. De har i tillegg til seieren sist tre overtids- eller straffetap, og står med seks poeng på ti kamper.


Gjøvik vant også sin forrige kamp, da Hasle-Løren ble slått 0-4 borte for 11 dager siden. Det var en viktig seier på flere måter. Prestasjonen var god, det ble scoret noen fine mål og laget holdt nullen. Etter noen tap mot topplagene var det viktig å få med seg poengene for å henge på lagene foran på tabellen, men minst like viktig var nok prestasjonen. Nå gjelder det å bygge videre på den de kommende ukene, men først og fremst i kveld mot Furuset. Gjøvik står med 10 poeng på sine åtte første kamper.


Kampstart i Fjellhallen er 19:00, og vi kan som tidligere slippe inn inntil 200 tilskuere. Billetter finner du på Ticketmaster. Dersom du heller ønsker å følge kampen hjemmefra kan du se den på Hockey-TV.

119 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page