top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Furuset venter i Oslo søndag

Onsdag kom endelig seieren igjen for våre gutter, da Hasle-Løren ble slått hjemme i Fjellhallen. Søndag venter nok et Oslo-lag, men denne gang borte.

Furuset har åpnet sesongen med kun en seier på de sju første kampene. Den seieren kom imidlertid mot Ringerike, så det er ingen grunn til å reise til Furuset forum å tro at man bare skal hente poengene. I tillegg til seieren tok de ett poeng da de tapte mot Haugesund i spilleforlengelse, slik at de står med fire poeng så langt.


Gjøvik tok en etterlengtet seier onsdag, etter fire tøffe oppgjør mot Ringerike, Nidaros og Comet Halden. Med onsdagens seier kom Gjøviks poengfangst opp i ni på de åtte første kampene, og målet før søndag er at tallet skal øke til 12 poeng på ni kamper. Det er fullt mulig, men det er som nevnt ikke bare å møte opp for å plukke med seg poengene hjem. De to lagene møttes i en treningskamp like før seriestart i Furuset forum, og den kampen endte med seier til hjemmelaget. Om Gjøvik bygger videre på prestasjonen fra onsdagens kamp, er det allikevel grunn til å reise til Oslo som optimister.


Siden Gjøvik rykket opp igjen i 1. divisjon har lagene møttes 12 ganger. Gjøvik har vunnet fem ganger og Furuset sju ganger.


Legg merke til at kampstart er 15:45 søndag. Kampen kan du se på OA-tv.

82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page