top of page
Kopi av Kopi av Slutt insta (Facebook-innlegg (Liggende)) (1640 x 3000 px).png
  • Admin

Gjøvik Hockey i bilder

I hele august kan du se en fotoutstilling om Gjøvik Hockey på Kaffka i Storgata på Gjøvik. Selvsagt er det Dan Kenneth Reinli som har stått bak kamera.

Utstillingen vil som nevnt foregå på Kaffka i Storgata, som kun er et flippass fra Fjellhallen. Veggene vil fylles med bilder fra Gjøvik Hockey, og du vil se både spillere, frivillige, supportere og andre motiver fra Gjøvik Hockey. Totalt er det 40 bilder som har som mål å vise bredden av klubben i følge fotografen selv.

-Jeg har etter beste evne forsøkt å få frem bredden i klubben, med bilder av både små og store. Målet er å vise frem Gjøvik Hockey og menneskene bak denne flotte klubben vår, sier Dan Kenneth.


Bildene som er utstilt er mulig å få kjøpt til odel og eie. Det er ingen begrensning på hvor mange som selges, da det kan bestilles opp flere print etter endt utstilling.


Åpningstidene på Kaffka er mandag til fredag 11:00-18:00 og lørdag 11:00-17:00.


På åpningsdagen håper vi å se supportere i Gjøvik Hockey-effekter! Link til arrangement på Facebook.

214 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


photo lab
photo lab
Nov 11, 2020

Med tanke på bloggtemaet må jeg dele med deg en fantastisk artikkel om et kvalitetskamera. Jeg er sikker på at du vil finne mye nyttig informasjon og erfaring du kan bruke i praksis. https://fixthephoto.com/best-olympus-camera.html

Like
bottom of page